Google Search

Thursday, June 9, 2016

Kuih Raya 2016 Bangkit Santan Bangkit Kelapa Remelec Cookies Rempeyek Kuih Loyang Mini Popiah Mini Karipap Belinja Flakes Belinja Inspira Red Pearl Cookies Almond London Biskut Nestum

Salam RAMADHAN AL MUBARAK.

Alhamdulillah ! Allah beri kita peluang skali lagi bertemu bulan Ramadhan yang penuh dengan keberkatan.

Antara "khasiat" bulan mulia ini adalah 👉👇

Inilah bulan yang digandakan setiap amalan.

Faham tak "GANDAAN"? Belajar maths masa sekolah dulu?

Setiap satu amalan semudah diam dan tidak berkata-kata perkara yang sia-sia pun ada pahala x gandaan minima 10 kaliganda.

Tapi Solat Wajib jangan langgar. Nanti yang lain sia-sia. Sebab solat adalah perkara pertama yang dicheck nanti.

Puasa? Bagus. Check atas ☝🏿️☝🏿 then check puasa.

Ustaz cakap.

Selamat menggandakan amalan. Ini peluang lebih hebat dari mana2 bisnes. Allah swt jamin gandaan pahala. Mudah2an kita semua diberi kekuatan, istiqomah dan kesungguhan untuk beramal.

Copy paste dari  #AzizanOsman

Rebutlah peluang ini sebaik mungkin.
Dan .....
Rebutlah jugak pilihan kuih raya dari The Legacy of Nuha Delights 💖💖💖

InsyaAllah kuih-kuih raya ni memang menjadi pilihan ramai sebelum tahun-tahun sebelumnya.

Boleh submit order dengan wasup MAK NUHA 0192865353. Last order pada 12 Jun 2016 (kalo dah terlepas tarikh tu boleh ajer cuba WA mana tau masih boleh selit dan selalunya saya suka buat lebih).

LEPAS RAYA PUN BOLEH ORDER TAU (TnC apply)

👉👉👉 WA 0192865353

(Ada 2 3 gambar ihsan gugel sebab kamera sendiri idok beghaper nak cantik 😆)

#nuhadelights
#thelegacyofnuhadelights
#kuihraya
#kuihraya2016
#projekraya2016

cupcake decorating tips

There was an error in this gadget

Amazon SearchBox

Amazon Contextual Product Ads