Google Search

Friday, August 28, 2009

Nuha Delights dlm redmummy.com

Saya gegirl
melaporkan untuk Nuha Delights, makcik pakcik boleh juga dapatkan the killer product from last year’s order:
1. Putu kacang from kaacng hijau yang ditumbuk pakai lesung tangan - RM12 for 50pcs
2. Rempeyek kacang tanah dan ikan bilis - RM13 for 50pcs
3. Mini karipap inti serunding ikan - RM13 for 50pcs
4. Mini Popiah inti serunding ikan - Rm13 for 50pcs



30 tahun usia resepi
dari tronoh temurun tempahan
oh bangkit sedap sekali
rangup di mulut mahupun di tangan
Bangkit Santan - RM16 for 70pcs





ada nestum ada butter
ada rangup dikunyah laju
kalau senyum pun ko later later
makanlah jangan ko memalu
Raisin Nestum Cookies - RM20 for 50pcs

 

choc chip ganeche and almond stick
antara resepi nyamnyam lazat
Wowow rasanya very the thick
ai eat till the last cut!
Chocolate Chip cookies - RM20 for 50pcs















anak kecil paling gemari
conflakes madu wuii semarakkkk
abang idam yang satu ini
kerna crunchy lagi berlemak
Honey Cornflakes - RM22 for 50pcs





isi jem nenas manis alohaiii
ngap dimulut ilang sekejap
bila raya makanlah reramai
pasti duduk tidak sekejap
Pineapple Tart - RM22 for 50pcs




dari london turun ke malaya
bawak almond untuk redmummy
almond london ahhh enaknya
mahu makan jemput ke mari
Almond London - RM24 for 50pcs




kalau makan di aidilfitiri
yang lunyai di mulut ingat selalu
mazola ini istimewa sekali
datang bukan sepanjang waktu
Biskut Mazola - RM18 for 50pcs


Saya redmummy melaporkan juga untuk Nuha Delights



Last order, at least 2 weeks before Syawal, ha skang waktu sesuailah korang nak order2 zassssss! Nuha Delights jugak boleh buat free delivery to KL area termasuk ke Batu Gajah, Ipoh, Bota, Parit, Tronoh….perkh first time aku dengo client aku buat delivery luar kl, free delivery plak tuh (RED,saya ni org Perak, kampung saya kat Tronoh, jadi dekat lah area2 tu semua, even leh mintak kakak i anto kan 1 week b4 raya!, boleh kan KED DA ?). kalau nak suh post ke hapa, itu nanti bincang2 ngan Nuha Delights yer…


Marilah kita ngap2 kuih raya…aku nya portion dah abih lah, budak2 nih malam keje melantak kuih raya Nuha Delights jer keje nyer. abih boliau aaaa.


syedap tak? oh sebagai seorang yang fussy, saya recommend jugak korang beli di Nuha Delights, lain tangan lain order lain masakan lain tekak nya…get few jars from Nuha Delights at 019-2865353.

Saya Nuha Humaira,
melaporkan bagi pihak NuhaDelights, Ummi saya lah yang jual kuih ni, yang ummi buat Chocolate chip cookies, raisin nestum & mazola. Cubalah ! Pasti nak lagi.... every month wajib ummi buat, so tak yah tunggu bln pose or raya... bila2 pun ummi boleh buat ! sometimes NYA (pelat tak pandai sebut Nuha) help ummi jadi tukang makan adunan yg belum dimasak. Abih cam no... yg belum masak pun dah sedap, inikan pula sudah masak ranum !!!! Lu pikior le weh ooi ! Teman tukang ngabor je ! All homebased  & handmade cookies, kuih bakar (org Perak tak panggil kuih bangkit, nenek NYA buat. melt didlm mulut, kekdg terasa mcm ade milk je kuih nenek ni. Ari tu nenek kirim thru mama (http://rozieacob.fotopages.com/) satu bekas aiskrim ... Licin & abih rumah selerak dgn keladak kuihbakar nenek. Last but not least, kalo nak dpt byk, amik sendiri kat rumah nenek NYA di Tronoh. Leh kautim ngan nenek or atok.
NYA RINDUUUUU atok & nenek !!!!

No comments:

cupcake decorating tips

There was an error in this gadget

Amazon SearchBox

Amazon Contextual Product Ads