Google Search

Thursday, May 20, 2010

Chocolate cake for Teacher's Day for SRA Al Ummah

Chocolate cake was asked by Ismat for his Teacher's Day tomorrow. Still in d oven, not yet cooked. Now google for the topping (simple topping with coco powder only since coco bar not available).
Now mixed with chocolate ....







Ready for baking


Nuha good girl, masih seperti tugas biasa .... bab jilat lebihan chocolate ni memg kerja dia but this time abangnya Izzat not joining her ... busying main lawan2 ngan Ismat.



Tada ... licin ! senang ummi dia nak basuh. Sungguh "men utilise kan" lebihan chocolate yang melekat kat mixer.



Tuan ku memanaskan diriku dalam oven.






Yes, finally ... fresh from the oven ! Pls ignore lubang2 tu coz tak puas hati try cucuk ngan lidi sekali rasa mcm melekat lagi ... try cucuk2 lagi tu yang byk lubuk kawah2 kat tengah kek tu. Pas ni kita bajukan dia dengan choco. topping aka ganeche.





Tada ... dah pakai baju kilat rainbow lagi ... sila abaikan yang comot2 tu coz belum habis touch up aka "alter" lagi. Dah masuk dlm its box, then will "shave" those yg serabut tu.Chocolate topping + cappuccino.

No comments:

cupcake decorating tips

There was an error in this gadget

Amazon SearchBox

Amazon Contextual Product Ads