Google Search

Thursday, July 11, 2013

Biskut Remelec ... remelec cookies ... biskut Romalec


Assalammualaikum WBT.

Nak tau biskut remelec dgn lebih detail?

Biskut ni TAK sama mcm biskut snow wpun rupe nye hampir2 sama. Rasa pun lain.

Biskut ni my cousin adun khas dgn bahan yg best2. 

Biskut ni bila dah masak, disalut coklat cair dan disalut pulak dgn serbuk roti/breadcrump (bukan kelapa kering ye sbb ramai ingat kelapa kering). Sebab tu bila mkn rasa a bit crunchy .

Sangat2 nyummy. Untuk rumah saya saje, saya order 4 balang. Belum lagi bawak balik kampung utk buah tgn to my parent (jugak 4 balang).

Kalo hidang masa raya kat kampung, sebalang sehari je abis. Tak yah tunggu sedara-mara, anak menantu, cucu2 kat rumah tu je dah "kendurikan" kukis ni sambil nengok tv/sembang2. Tapi agak berkecah skit sbb serbuk roti tu lah.

Kukis ni boleh je dimakan bila2 pun tak yah tunggu raya. Nak order untuk lepas raya/kenduri kawin/apa2 occasion pun boleh. Dpt kat budak, kejap je licin :)

1 balang 50 biji RM26.00.
Tapi tak pos sbb takut pecah. Kalo yg jauh dr KL boleh le pass kat sesapa yg dok KL.
Boleh jugak deliver to Daerah Kinta, utk musim raya ni (min order 5 balang boleh mix ngan kuih yg lain). Kalo luar musim raya kalo order 20 balang may consider le anto ke Daerah Kinta. 

Berminat nak try sebalng dua? pls emel to nuha.mih@gmail.com.
Atau sms 0192865353.

TQVM & Syukran Jazilan !




No comments:

cupcake decorating tips

There was an error in this gadget

Amazon SearchBox

Amazon Contextual Product Ads