Google Search

Tuesday, September 8, 2009

Chocolate Cake for jual ?

1st time dpt order for cake. Selalu buat for my own makan & tak de deco2nya, Tapi since Indira dah order, try lah gak keras tangan ni. Tu yg dlm gambor tu bersepah je. Ni nak kena gi kelas lah after raya http://www.norcookingcentre.com/ .
Hope Indira like it. Indira, engko tlg leave feedback ye sedap ke tak sedap ke, for my next improvement.

Bila dah pandai nanti, blh le I decorate cantik/cute & boleh buat kek yg lain sekali.
P/S utk diri sendiri ... HANI, ko gi blaja lah when hobby turns to earning, sapa tak nak!
tengah tunggu turn for baking
Dah decorate tapi belum trim lagi... bersepah kan!
close up
simpan rapat dlm bekas nanti kena ngap ngan anak2 especially NUHA.
ta da ! Indira, copek dtg amik kek ni sebelum Nuha "ngap" !
TQVM to Indira for "trust" me!  

No comments:

cupcake decorating tips

There was an error in this gadget

Amazon SearchBox

Amazon Contextual Product Ads