Google Search

Wednesday, September 9, 2009

Comment from my dearly customer !

Delivered the chocolate cake, rempeyek & honey conflakes to Indira last night, we met at McD Connought (byk tol org negro...takut sih!)

Got sms from her (when jalan2 kat uptown Cheras, susah tol nak parking).
Her sincere smsed :
Pn Hani (akulah kan, takyah berpuan2 panggil je Hani), rempeyek sedap sgt, anak2 n hubby suka, b4 n after raya if i nak order lagi boleh? (pls sms me by esok coz yg goreng2 & traditional from Tronoh, Perak (kampungku) &  kek coklat nice but a bit manis. texture kek ni mcm kek coklat sara lee yg famous tu, good try ! cornflake lum try n 2 biskut sampel u bg, nanti i komen lagi dlm ur we. tq pn hani.

Alhamdullillah ! Customer Satisfaction is my priority !













For other my customers, ie Roslina, Norlida, Hawa, Hasni, Zalinda, Nisa, Nor Ashikin & Zulkarnain (yg di usm nun) - these are my customers ordered thru redmummy, harap bersabor ye. Delivery will be done by next Tuesday/Wed & to USM guy tu ... I hope I can post it to U latest by Monday, if not ...hang  tak sempat makan lah koi ghaya cek ni!

2 comments:

Anonymous said...

hai..
akak..awa ni..
smlm dah dpt dah cc...nyumm2..
sedap la akak..4 ur informtion awa dah abis kan satu blng..
mati la kena mrah ngan mama nanti.hehe.

tapi akak awa just nak sugest..akak lebih kan coklat chip lagi sedap..ni pun dah sedap ok..

btw..tqvm..
t leh order lagi k..

mood:puas ati!!hehehe..

SELAMAT HARI RAYA UNTUK AKAK N FAMILY!!

Nuha MIH said...

TQ soooo much for your compliment. itu yg buat lagi semangat nak try to be the best ! Insyaallah, boleh le tambah coklat chip coz akak yg buat sendiri.

cupcake decorating tips

There was an error in this gadget

Amazon SearchBox

Amazon Contextual Product Ads