Google Search

Monday, October 5, 2009

Order kuih raya kembali lagi ????

hisk, hisk ,hisk.... tak sudah2 ke order kuih raya? emm mana taknya, yg order b4 raya udah habih dimakan on 1st week of raya and definitely lah masa time beraya di kg dah lunyai. now bila org nak dtg beraya di rumah, terkial2 lah plak mana kuih raya nak jamu ni ... semuanya tinggal serbuk or balang. Termasuklah teman ni.
Received new order for remelec and my cousin also available to bake it ... sapa2 berhajat nak order all cookies, boleh le sms 0192865353. Insyaallah yg mana blh di order or buat, I'll try to fullfill your orders.

SALAM SYAWAL !


REMELEC Cookies ... sooo yummy. I like it! sekali adap je sebalang !.
Calling Zulkarnain of USM, Penang ... Sedap tak cookies ni?

No comments:

cupcake decorating tips

There was an error in this gadget

Amazon SearchBox

Amazon Contextual Product Ads